Få det bedste ud af din træning

... og Forebyg skader

Vi ved at restitution er én af de vigtigste nøgler til at nå dit fulde træningspotentiale. Derfor har vi udviklet produkter, som er skræddersyede til at give din krop den nødvendige pleje, for at præstere på højeste niveau. Uanset om du dyrker crossfit, fitness, fodbold, løb eller noget andet er det essentielt for kroppen at restituere efter træning. Vores innovative produkter er omhyggeligt sammensat for at fremme optimal restitution og hjælpe dig med at nå dine træningsmål hurtigere. Vi stræber efter at give dig de redskaber, du behøver, for at præstere dit allerbedste.

93% oplever mindre ømhed

Ifølge en betydelig gruppe personlige trænere fordelt over hele Danmark, kan vores produkter være afgørende for at forbedre din træning, ved blandt andet at kunne bidrage til øget udholdenhed, reduceret muskelømhed og en generelt forbedret præstationsevne.

93% af deltagerne oplevede en markant reduktion i muskelømhed ved brug af RELAX efter træning. Uanset om dit mål er at slå personlige rekorder, erobre mesterskaber eller simpelthen bare højne kvaliteten af din nuværende træningsrutine, vil vi gerne hjælpe og støtte dig ubetinget hele vejen igennem så du kan opnå den ultimative præstation.

Find dem her

Det virker faktisk!

Foruden de gode resultater med RELAX, som du blot sprayer på kroppen efter træning, skal du ikke snyde dig selv for også at prøve den populære HEAT.

HEAT er vores bestseller, og med mere end 25.000 solgte, er vi stolte over at kunne fortælle at hele 96% af de adspurgte kunder elsker den så meget, at de ikke ville tøve et sekund med at anbefale den til en ven.

Vores produkter er ikke kun udviklet til at lindre ømhed, men også til at forbedre din generelle følelse af velvære. Når du oplever lettelse fra ømhed, vil du opdage, hvordan produkterne kan forbedre din livskvalitet på flere niveauer. Vores mål er at hjælpe dig med at genfinde friheden til at nyde hverdagens aktiviteter uden ømhed, spændinger og ubehag. Din krop fortjener den bedste pleje, og vores produkter er designet til netop det formål.

Der er særligt to produkter

... som er et helt utroligt godt makkerpar. HEAT og RELAX er fuldkommen vidunderlige, når de bruges i kombination.

Brug først RELAX - dernæst HEAT og mærk hvordan din krop sætter dig fri af dine spændinger.

De er gode hver for sig - men sammen bliver de nærmest magiske!