ondt i nakken?

Så kan vi hjælpe dig!

Du er ikke alene

Vi foretog i januar en stor undersøgelse blandt 11.086 voksne kvinder, hvoraf 93% fortalte, at de af og til - eller ofte - har ondt i nakken.

Ubehaget kan skyldes forskellige faktorer som dårlig arbejdsstilling, stress, inaktivitet eller overbelastning. Uanset årsagen kan kronisk eller gentagen ømhed i nakken ofte blive en ondt spiral, som udover spændinger og ømhed i nakken, ofte også medfører spændingshovedpine og - i sidste ende - nedsat livskvalitet. Hos Cana Care er vi dedikerede til at hjælpe dig - alle jer - der døjer med ondt i nakken. Der er nemlig meget at gøre.

Nemt, hurtigt og effektivt.

Kom dine ømheder til livs

Som regel vil ømhed i ryg og nakke have relation til spændinger - og netop her, er vi eksperter! Udover HEAT, der er fantastisk, anbefaler vi faktisk også vores populære RELAX er beriget med magnesium, der er kendt for at hjælpe med at lindre spændinger, samtidig med at det fremmer afslapning og velvære.

Sammen med HEAT, der er designet til at lindre ømhed og stivhed i målrettede områder, fordi den giver en intens varmende fornemmelse, udgør disse produkter en kraftfuld kombination for at hjælpe dig med at komme dine ømheder til livs og genvinde komforten i din hverdag.

Find dem her

Der er særligt to produkter

... som er et helt utroligt godt makkerpar. HEAT og RELAX er fuldkommen vidunderlige, når de bruges i kombination.

Kom 2-3 sprays af RELAX på det udsatte område, og masser produktet godt ind i huden. Brug dernæst HEAT på samme område og mærk hvordan din krop umiddelbart derefter sætter dig fri af dine spændinger.

De to produkter er gode hver for sig - men sammen bliver de nærmest magiske!

HEAT: Ein Roll-on, der sich anfühlt wie ein Wärmekissen

HEAT ist ein feuchtigkeitsspendender Roll-on, der auf die Haut aufgetragen wird, wo immer du Bedarf verspürst. Oft tritt der wärmende Effekt unmittelbar nach dem Auftragen auf. Wenn du in deinem...

Weiterlesen