Direkt zum Inhalt
Min personlige historie med Cana Care - DEL 4 Min personlige historie med Cana Care - DEL 4

Min personlige historie med Cana Care - DEL 4

I havde jo min ryg - og jeg blev rask

Stik imod forventning, gik det ikke spor dårligt med min forretning efter jeg offentliggjorde at jeg havde fået kræft. Tværtimod så blev jeg væltet i en overflod af kærlighed på alle parametre. Kunderne hang ved, flere købte stort ind til gaver og det virkede som om at hver og én af mine følgere vitterligt gjorde en indsats for at hjælpe mig igennem denne svære periode.

Og nu mit arbejde ikke fyldte eller skulle fylde meget i den første tid, så var det virkelig en velsignelse at jeg ikke samtidig behøvede at frygte for virksomhedens eksistens. Ordrerne kom stadig - fortsat tiltagende, dag for dag. 

Min ene medarbejder blev til to, og de var så søde til at holde mig opdaterede med ordretal og dejlige beskeder fra kunderne. Og netop det sidste vakte noget i mig, som gav mig styrke i min sårbare situation. 

Jeg har altid været drevet af at være og gøre en forskel for andre. Så at opdage, at jeg, ved hjælp af mine produkter, fortsat kunne gøre det, til trods for mit komplette fravær imens jeg var syg, betød virkelig - virkelig - meget for mig. At kunne gøre en forskel for andre mennesker, imens jeg i realiteten var fraværende, var som et wake-up-call. For det var jo dét her, jeg skulle! 

Cana Care kom til at give mig mere energi end det tog, fordi jeg vidste, at det i sidste ende “bare” handlede om, at gøre en positiv forskel for andre mennesker. Det var jo det, det hele handlede om. Ja, det er det sådan set stadig i dag, tre år, mange medarbejdere, nye produkter og større kontorlokaler senere.

For ja, jeg blev heldigvis rask igen, og jeg er tilbage, sammen med mit team og jeg GLÆDER MIG til at tage dig med på den spændende rejse også ❤️

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Beginn mit dem Einkauf

Optionen wählen