fem grunde til at bruge

ENERGY BALANCE

Energy Balance er veganske multivitamin-kapsler med det primære formål at bidrage til mere energi og overskud i hverdagen - på lang sigt, vel at mærke. Med nogle af de mest essentielle vitaminer, mineraler og urter, som i deres unikke kombination kan hjælpe din krop i balance, er Energy Balance et oplagt valgt for dig, hvis du af og til føler dig træt, udmattet eller simpelthen mangler overskud i hverdagen. 

Her er fem grunde til hvorfor du bør overveje Energy Balance.

1) Du får mere energi

Energy Balance hjælper dig med at få det optimale ud af kroppens energiomsætning. Dette bidrager til en øget friskhedsfornemmelse og hjælper dig til at få mere overskud i hverdagen. 

2) Mindsker træthed og udmattelse

Energy Balance indeholder vitamin B6, vitamin B12 og magnesium, der alle bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Disse næringsstoffer spiller en afgørende rolle i kroppens energiomsætning, hvilket resulterer i mere energi i hverdagen. Dette gør produktet velegnet til alle, der oplever træthed og behov for et energiboost.

3) Støtter normal hormonbalance

Med sit høje indhold af vitamin B6 bidrager Energy Balance til normal hormonaktivitet, både hos mænd og kvinder. Desuden spiller B6 en vigtig rolle i forhold til at regulere PMS hos kvinder.

4) Regulering af blodsukkerbalance

Vitamin B6 i Energy Balance spiller en rolle i omsætningen af protein og glycogen, hvilket er afgørende for at opretholde en normal blodsukkerbalance. Dette gør produktet relevant for dem, der ønsker at understøtte sunde blodsukkerniveauer og forhindre energidips i løbet af dagen.

5) Banebrydende ingredienser

Som det eneste kosttilskud fra Danmark indeholder Energy Balance selleriekstrakt. Selleri er kendt for at være rig på antioxidanter og er populært at indtage om morgenen for at booste kroppens generelle velvære. I kombination med rosenrodekstrakt og coenzym Q10 hjælper det med at holde energiniveauet stabilt. 

Du får den fulde pakke

Du får den fulde pakke. Med Energy Balance sikrer du at din krop tilføres nogle af de mest essentielle vitaminer og mineraler - med dokumenteret effekt, naturligvis - som hver især og sammen hjælper til mere energi og overskud i hverdagen. 

Køb energy balance

få dit overskud tilbage

Det koster kun 4,15 kr. om dagen

*Et glas koster 249.- og indeholder kapsler svarende til 60 dages forbrug Det giver dig en daglig pris på 4,15 kroner for et lille, men vigtigt bidrag til mere energi i hverdagen.

giv mig mere energi
Danske kvinder savner energi i hverdagen - undersøgelse afslører bekymrende tal

In a comprehensive study among 10,661 Danish women, which we have just completed, the results reveal an alarming trend: 96% of the women indicate that they often or sometimes lack...

Read more